Οι προγραμματιστές Yakuza φιλοξενούν ζωντανή μετάδοση 15ης επετείου για να ανακοινώσουν μελλοντικά σχέδια

yakuza devs hosting 15th anniversary livestream announce future plans

Η σειρά Yakuza κλείνει 15 χρόνια φέτος, και αν νέο παιχνίδι δεν ήταν αρκετό, ο προγραμματιστής Ryu Ga Gotoku Studio πραγματοποιεί μια ειδική ζωντανή ροή για να σηματοδοτήσει την περίσταση τον Δεκέμβριο. Μέρος της ροής θα είναι αυτό που επιφυλάσσεται για το μέλλον των ανοιχτών παιχνιδιών.

Η γιορτή των γενεθλίων ανακοινώθηκε στις Κελάδημα από το στούντιο και θα προβάλλει μια αναδρομή σε 15 χρόνια εγκληματικών παιχνιδιών και θα ανακοινώσει μελλοντικές εξελίξεις (μεταφράστηκε μέσω του Google Translate). Δύο από τους επαναλαμβανόμενους ηθοποιούς θα λάβουν μέρος, η Takaya Kuroda, η φωνή της Kiryu Kasama, που οδήγησε τα πρώτα έξι παιχνίδια, και ο Kazuhiro Nakaya, ο οποίος φώναξε τον Akira Nishikiyama στα Yakuza, Yakuza 0 και Yakuza Kiwami, και τον Ichiban Kasuga, τον πρωταγωνιστή του Yakuza: Like A Dragon. Η ροή θα μπορεί να προβληθεί ζωντανά στο Youtube, μέσω αυτός ο σύνδεσμος , στις 8 Δεκεμβρίου στις 03:00 PST / 06:00 EST / 11:00 GMT.





Υπάρχουν κάθε είδους προβλέψεις και ελπίδες για το τι μπορεί να ανακοινωθεί. Perhapsσως το πιο περιζήτητο είναι το Yakuza 3 μέσω του Yakuza 6 στον υπολογιστή, φέρνοντας το μεγαλύτερο μέρος των βασικών παιχνιδιών στο Steam. Μια άλλη πιθανή επιλογή είναι μια προκαταρκτική ανακοίνωση της επόμενης άμεσης συνέχειας, Yakuza: Like A Dragon 2, συνεχίζοντας την ιστορία του Ichiban Kasuga όπως ξεκίνησε στο Yakuza: Like A Dragon.

Ο Ian Boudreau λάτρευε το Like A Dragon, το λιγότερο, αποκαλώντας το ένα από τα φετινά παιχνίδια που πρέπει να παίξει στην κριτική του. Οπωσδήποτε δεν ήταν μόνος.

Ένας μακροχρόνιος παραγωγός στα παιχνίδια Yakuza είπε πρόσφατα ότι θα ήθελε να κάνει ένα παιχνίδι Sonic. Αμφίβολα θα ακούσουμε τίποτα για αυτό εδώ, αλλά έχουν συμβεί περίεργα πράγματα.