Χρόνος κυκλοφορίας Red Dead Redemption 2 PC - εδώ ακριβώς μπορείτε να παίξετε

red dead redemption 2 pc release time here s exactly when you can play

Κάουμποϋ με το όπλο του

Πότε είναι η ώρα κυκλοφορίας του Red Dead Redemption 2 PC; Ήταν μια μεγάλη αναμονή για το Red Dead Redemption 2 στον υπολογιστή, αλλά έχει τελειώσει σχεδόν τώρα. Το έπος του Rockstar έφτασε στον υπολογιστή στις 5 Νοεμβρίου και από αυτήν την ιστορία, έχουμε ήδη φτάσει σε αυτήν την ημερομηνία σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Αν ψάχνετε να παίξετε νωρίς, έχετε ακόμη λίγο να περιμένετε.



Το Red Dead Redemption 2 ξεκλειδώνει στον υπολογιστή στις 8:00 EST στις 5 Νοεμβρίου. Αυτός είναι ένας μοναδικός παγκόσμιος χρόνος κυκλοφορίας, οπότε θα μπορείτε να παίξετε ακριβώς την ίδια στιγμή με τους φίλους σας σε όποια λίμνη. Αυτό ισχύει μόνο για το Rockstar Launcher και το Epic Games Store - αν περιμένετε να παίξετε Red Dead Redemption 2 στο Steam , αυτή η έκδοση έρχεται σε μια μη καθορισμένη ημερομηνία τον Δεκέμβριο.



Προ-φορτία Red Dead 2 είναι ζωντανά και ίσως θέλετε να ξεκινήσετε αυτές τις λήψεις το συντομότερο δυνατό - το Απαιτήσεις συστήματος Red Dead Redemption 2 PC προτείνουμε πάνω από 100 GB χώρου στο σκληρό δίσκο.

Πότε είναι η ώρα κυκλοφορίας του Red Dead Redemption 2 PC;

Σε όλες τις ζώνες ώρας, το Red Dead Redemption 2 ξεκλειδώνει στις 5 Νοεμβρίου στις 5:00 PST / 8:00 EST / 13:00 GMT. Ο Rockstar επιβεβαίωσε την ώρα Κελάδημα νωρίτερα σήμερα.



Ρίξτε μια ματιά στο φανταχτερό νέο τρέιλερ 4K παραπάνω, αν και προειδοποιήστε ότι χαλά μια πολύ σημαντική έκπληξη για ένα από τα επόμενα κεφάλαια του παιχνιδιού. Διαφορετικά, μπορείτε να δείτε την αναφορά μας στο Παιχνίδι Red Dead Redemption 2 PC για λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε.

Το καλύτερο σε παιχνίδια ανοιχτού κόσμου πάντα να γίνετε λίγο καλύτεροι με το πλεονέκτημα των προχωρημένων αποστάσεων κλήρωσης, των αναλύσεων και των ρυθμών καρέ, έτσι δεν είναι;