Το LawBreakers ξεκινά σήμερα το beta

lawbreakers open beta kicks off today

παραβάτες_ χαρακτήρες

Ξεκινώντας σήμερα, παίκτες από όλο τον κόσμο μπορούν να δοκιμάσουν το LawBreakers, το νέο online shooter από τον Cliff Bleszinski και τον νέο του οίκο ανάπτυξης Boss Key Productions, πριν από την κυκλοφορία του τον Αύγουστο.



Το LawBreakers ελπίζει να σπάσει τη λίστα μας τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες στον υπολογιστή . Ρίξτε μια ματιά και δείτε εάν έχει ένα πλάνο



Η έκδοση beta του LawBreakers, η οποία έκλεισε στο παρελθόν μόνο για κατόχους κλειδιών, ανοίγει στο κοινό για πρώτη φορά σήμερα στις 09:00 PDT / 12:00 ET / 17:00 BST / 18:00 CEST / AET 02:00 1 Ιουλίου Έτσι, καθώς το διαβάζετε, είτε πρόκειται να ξεκινήσει είτε έχει ήδη ξεκινήσει.

Το ανοιχτό beta θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουλίου και θα κλείσει την ίδια στιγμή που άνοιξε. Θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό στο Steam, αλλιώς δεν θα χρειαστεί να έχετε προπαραγγείλει το παιχνίδι. Απλώς κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε .



Το beta περιλαμβάνει δύο χάρτες. Το Vertigo βρίσκεται ψηλά στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα και επικεντρώνεται σε μάχες μεγάλου υψομέτρου. Το Uplink είναι ένας χάρτης συνοδείας όπου και οι δύο ομάδες προσπαθούν να συλλάβουν και να προστατεύσουν τον τίτλο uplink. Τα αυτοκόλλητα Weapon θα είναι επίσης διαθέσιμα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τα όπλα σας, με τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ειδικό αυτοκόλλητο συμμετέχοντα beta που θα μεταφερθεί στο τελικό παιχνίδι.

Στη συνέχεια, οι LawBreakers θα κυκλοφορήσουν στο Steam ένα μήνα μετά το κλείσιμο του beta, στις 8 Αυγούστου. Δοκιμάστε το τώρα και αποφασίστε εάν θα αντέξει στο ισχυρό Overwatch.